Uncategorized

Nov vsestranski Fujitsu fi-800R

Fujitsu je predstavil nov vsestranski, ultra kompakten skener za digitalizacijo papirnate dokumentacije. Nov model fi-800R se odlično obnese v prostorih z omejeno delovno površino, kot so recimo banke, hoteli, bolnišnice, …

Fi-800R omogoča skeniranje mešanih serij dokumentov vključno s potnimi listi in osebnimi izkaznicami. Uporabniku delo še dodatno olajša samodejno obračanje skenirane dokumentacije ter podajalnik dokumentov ADF, ki omogoča neprekinjeno skeniranje dokumentacije. Tehnologija Active Separation Structure pa preprečuje nastajanje napak pri podajanju, zaradi zagozdenja dokumentov ali večjega števila podanih dokumentov hkrati.

Samodejnim podajalnik dokumentov (ADF) sprejme 20 dokumentov, kar uporabniku omogoča neprekinjeno skeniranje, do velikosti A4, s hitrostjo 40 listov oz. 80 strani na minuto (barvno 200 dpi/300 dpi), dnevna kapaciteta skeniranja pa znaša 4.500 strani.

S pomočjo posebne metode “U-turn Scan” se dokumenti podajajo z vrha skenerja kar močno olajša pregledovanje, urejanje in dodajanje dokumentov. Posebna metoda “Return Scan” omogoča enostavno skeniranje osebnih izkaznic, potnih listov in ostalih dokumentov do debeline 5 mm, vse kar na sprednji strani skenerja.

Z novo serijo skenerjev je Fujitsu še dodatno izboljšal programsko opremo PaperStream IP, vrhunsko tehnologijo za obdelavo slik in PaperStream Capture, ki poveča produktivnost uporabnikov z zmanjšanjem števila korakov pred in po končanem skeniranju. Funkcija zaznave strani samodejno določi sprednjo in zadnjo strani dokumenta na podlagi fotografije obraza na osebnem dokumentu, kar skrajša čas priprave dokumentov pred skeniranjem.