AV5400 predstavlja novo generacijo dokumentnih A3 skenerjev. Ker deluje na osnovi tehnologije CIS, je skener precej tanjši od tradicionalnega CCD skenerja.

Tokrat vam je skener na voljo po znižani ceni, za samo 1150 € + DDV.

Opremite se s skenerjem, ki navdušuje s samodejnim podajalnikom dokumentov in dodatnim nastavkom za skeniranje A3 dokumentov.

Več >

Prispela sta nova skenerja serije ScanSnap, iX1600 and iX1400, ki sta kot nalašč za potrebe današnjih pisarn in dela od doma. Podjetja si prizadevajo, da so njihovi zaposleni tudi pri delu od doma odpremljeni z ustrezno tehnologijo, ki jo potrebujejo za uspešno opravljanje dela.

Fujitsu serija skenerjev ScanSnap predstavlja takojšnje skeniranje v pravem pomenu besede, saj so omenjeni mobilni skenerji odlična rešitev za digitalizacijo vseh vrst dokumentacije.

Več >

V časih, ko nas obkrožajo virusi, je za preprečitev njihovega širjenja priporočljivo tudi razkuževanje strojne opreme. Pomembno pa je, da pri razkuževanju upoštevate spodnja priporočila za dezinfekcijo.

Za razkuževanje skenerjev sta primerna izopropilni alkohol (70% ali več), ali klorovo belilo oz. varikina (8%) –  100ml belila vmešamo v 4l vode.

Ko izberete ustrezno razkuževalno sredstvo napravo popolnoma ugasnite in izklopite iz električnega omrežja.

Z razkužilnim sredstvom navlažite krpo iz mikrofibre ali na papirnato brisačo in napravo temeljito obrišite. Pomembno je, da razkužilnega sredstva ne pršite ali polivate direktno na napravo, saj to lahko privede do problemov pri delovanju.

Več >

Fujitsu je predstavil nov vsestranski, ultra kompakten skener za digitalizacijo papirnate dokumentacije. Nov model fi-800R se odlično obnese v prostorih z omejeno delovno površino, kot so recimo banke, hoteli, bolnišnice, …

Več >

Mikrografija je družba, ki se ukvarja s procesi za brezpapirno poslovanje, fizično hrambo dokumentacije, digitalizacijo, nudimo pa tudi nakup strojne in programske opreme za skeniranje.

Odločili smo se za prenovo spletne strani skenerji.si, ki smo jo tudi uspešno izpeljali. S ponosom vam predstavljamo spletno stran v novi, sodobnejši preobleki.

Več >

Skenirajte dokumentacijo neposredno v certificirano, zakonsko skladno elektronsko hrambo mSef!

Optični bralnik Fujitsu fi-7260 predstavlja izboljšano različico skenerjev, od katerih lahko pričakujete še večjo zmogljivost in zanesljivost.

Programska oprema za skeniranje in validacijo mScan, ki je priročna in profesionalna rešitev, ponuja nov in enostaven način skeniranja dokumentov, slik ali fotografij, z namenom izboljšanja kakovosti dela, večje učinkovitosti in optimizacije brezpapirnega poslovanja.

Več >