Novice

Skenerja Kodak i1190: dva skenerja za dosego več ciljev

Kodak i1190 in Kodak i1190E

Pospešite transakcije, ki vključujejo papirnate dokumente hitreje kot kdajkoli prej. Najnovejša linija namiznih skenerjev Kodak Alaris je opremljena s spletnimi tehnologijami, ki omogočajo učinkoviteje zajemanje dokumentov.

Kodak i1190 in i1190E s 40-strani na minuto zagotavljata vrhunsko hitrost in natančnost pri zajemanju podatkov iz različnih vrst dokumentov.

Kodak skenerja sta oblikovana z enostavnostjo, učinkovitostjo in produktivnostjo v mislih. Pametne in močne funkcionalnosti, ki so vgrajene v majhen, tih in inteligenten dizajn naredita iz skenerjev odlično izbiro za pisarniška opravila. Kodak i1190 in Kodak i1190E sta zgrajena tako, da pridobita največjo vrednost iz vaših dokumentov in da rešujeta različne pisarniške procese, kjer se dodatne lastnosti in hitrost srečata s potrebo po kompaktnostjo in ergonomijo.

Inteligenten, povezan in vsestranski. To so lastnosti, ki opisujejo skenerja i1190 / 90E najboljše. Serija i1190 vam pomaga hitreje obdelati dokumentacijo. Omogoča vam izboljšanje uporabniške izkušnje, zadovoljstva delavcev in pospeši zajem podatkov. Poleg tega so i1190 in i1190E zelo vsestranski in stroškovno učinkoviti namizni skenerji za katero koli uporabo. Smart Touch tehnologija vam omogoča izvesti do devet različnih nalog s pritiskom na gumb – vključno z ustvarjanjem PDF datotek, pripenjanjem dokumentov v e-pošto, organizacijo datotek v mape ali pa pošiljanje datotek v storitev v oblaku. Takoj si lahko pogledate število skeniranih dokumentov in njihove statuse preko grafičnega prikaza, ki zagotavlja uporabnikom potrebne informacije, ki pomagajo preprečiti ali odpraviti napake.

Ključne prednosti skenerja:

  • povečana zmogljivost: podajalnik sprejme do 75 listov, kar omogoča, da uporabnik opravi več,
  • kompakten, hiter (40 strani na minuto) in hiter,
  • barvni, štiri-vrstični grafični LCD zaslon s štirimi gumbi,
  • i990E ponuja močno obdelavo slik,
  • samodejno dostavi podatke v aplikacijo z vgrajenim branjem črtih kod,
  • zaščiti dragocene dokumente,
  • in še mnoge druge.