Novice

Robusten in fleksibilen produkcijski skener za profesionalno uporabo

Fujitsu je v marcu predstavil dva nova modela produkcijskih skenerjev za profesionalno uporabo. Novi modeli A3 so prilagojeni tako za zahtevne profesionalne uporabnike, kot za tiste z manjšo dnevno obremenjenostjo.

Z uvedbo novih modelov, se Fujitsu odziva na potrebe uporabnikov po skeniranje različne dokumentacije in po izboljšanju delovne učinkovitosti.

Glavna lastnost novih skenerjev je mehanizem za stabilen pretok papirja, ki preprečuje morebitne poškodbe na dokumentacij ali zaplete pri podajanju papirja.

Papir potuje skozi skener po strukturi, ki omogoča raven prehod dokumentacije, kar zagotavlja stabilno skeniranje glede na stanje in tip dokumenta. Poleg tega funkcija ”Paper Picking Control” opazuje gibanje vsakega dokumenta in nadzoruje pritisk, ki se vrši nad dokumentom.

Fi-7700 in fi-7600 pomagata izboljšati učinkovitost poslovanja z zagotavljanjem različnih funkcij, ki omogočajo lažje skeniranje za uporabnika. Skener je opremljen z ADF, ki se lahko zavrti desno ali levo ali pa celo za 180 stopinj. Uporabnik lahko enostavno naloži dokumente za skeniranje s prilagoditvijo ADF, tako da ustreza uporabnikovem delovnem okolju. Uporabniki lahko preverijo status skenerja na operativni plošči, ki je opremljena z LCD zaslonom.

Več o skenerjih si preberite s klikom na Fujitsu fi-7700 in Fujitsu fi-7600.