Novice

Kodak Alaris razširja portfolio skenerjev za nadaljevanje digitalne preobrazbe

Ogromno podatkov in veliko nestrukturiranih informacij je le nekaj od največjih izzivov s katerimi se soočajo sodobna podjetja.

Danes je veliko svetovnih podatkov vključenih v številnih oblikah, vse od elektronske pošte, papirnate dokumentacije pa do telefonskih klicev in mobilnih sporočil.

Kodak Alaris predstavlja novo rešitev za podporo poslovnim in IT managerjem in organizacijam vseh velikosti, ki si prizadevajo, da bi obvladali podatkovni kaos. Rešitev bo hitro in cenovno ugodno digitalizirala papirnato dokumentacijo, da bodo informacije dostopne celotni organizaciji in da bodo v pomoč nosilcem odločanja. Novi Kodak i3500 je najnovejši dodatek k družini skenerjev i3000. S hitrostjo do 110 strani na minuto je idealen za pisarniška okolja. Vključena programska oprema zajema podatke iz dokumentov in jih pošilja v obstoječe delovne procese in delovne tokove. Dupleks i3500 ima podajalnik dokumentov s kapaciteto 300 listov, ki lahko obravna vse, od vizitk do A3 dokumentov z izjemno kakovostjo slike. Kodak Alaris Perfect Page tehnologija je integrirana in vključuje branje črtnih kod. Ultrasonično zaznavanje zajema več strani hkrati in inteligentna zaščita varujeta dokumente med skeniranjem. Zvok papirja, ki potuje skozi skener je indikator ali skeniranje poteka brez zapletov in ali je potrebno zaustaviti skeniranje z namenom preprečitve poškodve dokumentov.

Skener ima združljiv vmesnik USB 3.0 in prihaja s standardnim gonilnikom in programsko opremo za integracijo z Windows, Mac in Linux okolja. Dodatno je na voljo ploskovni dodatek v velikosti A4 in A3. Za več informacij in ponudbo glede skenerjev nam pišite na info@mikrografija.si.