Uncategorized

BLACK FRIDAY AKCIJA: AV5400 po znižani ceni

AV5400 predstavlja novo generacijo dokumentnih A3 skenerjev. Ker deluje na osnovi tehnologije CIS, je skener precej tanjši od tradicionalnega CCD skenerja.

Tokrat vam je skener na voljo po znižani ceni, za samo 1150 € + DDV.

Opremite se s skenerjem, ki navdušuje s samodejnim podajalnikom dokumentov in dodatnim nastavkom za skeniranje A3 dokumentov.

Skener svojo polno zmogljivost doseže v kombinaciji s programsko opremo za skeniranje in indeksacijo mScan, ki vam je tokrat na voljo kar 40% ceneje*.

  • Tanek Avision AV5400 lahko skenira do velikosti A3 in je primeren za skeniranje celotnih knjig, dveh strani velikosti A4 hkrati, revij velikega formata, fotografij in še mnogo več.
  • Hitrost skeniranja do 50 listov oz. 100 strani na minuto.
  • Avtomatski podajalnik dokumentov lahko sprejme do 50 listov hkrati, dnevna kapaciteta skeniranja pa znaša 3.000 strani.
  • AV5400 ima dodatno ploskev (flatbed) za skeniranje dokumentov.
  • Skener nudi samodejno obrezovanje dokumentov različnih velikosti, tako da lahko na enkrat skenirate fotografije, osebne izkaznice in vizitke, ki jih s pomočjo napredne funkcije skener obreže in spremeni v posamezne dokumente.
  • V primeru napačno podanega dokumenta, pametna ultrazvočna zaščita samodejno zaustavi skeniranje in tako zaščiti dokumentacijo.

*Akcija velja do konca leta oz. do razprodaje zalog.

*Znižana cena licence mScan je 1095 € – 40% =  657 € + DDV.

*Stroški rednega vzdrževan*Stroški rednega vzdrževanja licence mScan se obračunajo 18% = 197,10 € / leto + DDV.