Novice

Zeutschel OS 16000

Zeutschel OS 16000 – Preprosto se jim ne da upreti!

Nova Zeutschelova družina A2 skenerjev zagotavlja slike z najvišjo možno resolucijo (do 600 dpi), zagotavlja visoko prepustnost in ima enostaven zagon ter delovanje. Poleg tega se lahko omenjene modele hitro preseli na različne lokacije za večjo fleksibilnost.

”Uporabnik nam je dan sledeči seznam želja. Novi skener mora biti kompakten, mora omogočati hitro postavitev na različnih lokacijah in biti pripravljen na takojšnjo uporabo preko ‘plug-n-play’, mora biti enostaven za uporabo in kot je za Zeuteschel samoumevno mora združiti visoko stopnjo učinkovitosti z vrhunsko kakovostjo slike.” – Jörg Vogler, President of Zeutschel

Optična povečava je med prvimi na svetu. OS 16000, Advance Plus model ima vključeno avtomatsko držalo za knjige, ki omogoča polavtomatski potek dela. Držalo za knjige je opremljeno s stekleno ploščo, kontaktni tlak pa se lahko elektronsko nastavi na katerokoli od petih stopenj. Držalo za knjige je v primerjavi s skenerji OS 12000 zmožen obdelati knjige do debeline 20 cm. Nova družina Zeutschel skenerjev je bolj kompatibilna kot v prejšnjih različicah A2. Višina OS 16000 je za 30 odstotkov manjša kot v primerjavi z serijo OS 12000.

Oba OS 16000 modela imata vgrajen monitor s funkcijo predogleda z navodili za uporabnika, tako da so rezultati veliko bolj zanesljivi. Model chrom uporablja že preizkušen zeta ekran na dotik. Vse modele se zelo enostavno nastavi preko plug-n-play. V ekskluzivnem videu si lahko pogledate še več o podrobnostih in vrhuncih izdelkov nove generacije.