Novice

Nova fi-serija Fujitsu skenerjev

Fujitsu fi-7140 in fi-7240 lahko skenirata do 40 strani na minuto

  • Napredni GI procesor za profesionalni zajem slike
  • Edinstvene možnosti za samodejno zmanjševanje nagiba in zaščito papirja
  • Podpira mnoge zahteve skeniranja po vseh podjetju

Fujitsu hčerinska družba PFU (EMEA) Ltd. uvaja dve novi seriji skenerjev. Nova serija skenerjev lahko zajame 40 strani na minutu (A4, barvni, 200/300 dpi, 80 slik na minuto, duplex): Fujitsu fi-7140 in Fujitsu fi-7240 imata vgrajeni ploskovni skener. Ti stroškovno učinkoviti skenerji ponujajo visoko zmogljive funkcije za zanesljivo zajemanje dokumentov, kot so procesor GI, samodejno zmanjševanje zamika, inteligentna zaščita papirja in ultrasonično odkrivanje multifeeda (zajem več kot ene strani papirja na enkrat), z namenom da bi zagotovili maksimalno pozornost pri ravnanju z dokumentacijo.

Tako kot vsi člani Fujitsu fi-serije, so tudi fi-7140/fi-7240 opremljeni s programsko opremo PaperStream, ki je bila zasnovana za visoko kakovostno obdelavo slik in okrepljenim skeniranjem. Z novimi modeli fi-serije Fujitsu predstavlja resnično najbojšo rešitev, ki jo je mogoče namestiti v vsakem podjetju, ki zahteva le najboljše za svoje procese.

Predstavitev Fujitsu fi-7140 in Fujistu fi-7240 je pomembna odskočna deska za profesionalno zajemanje dokumentov s Fujitsi fi-serijo. Novi modeli ponujajo prilagodljivost za podjetja ne glede ali se le ta izboljšujejo, razširjanjo upravljanje z dokumenti, beležijo upravljanje ali arhiviranje procesov.

GI procesor: Zmogljiv procesor GI podpira zagotavljanje visoke kakovosti in slikovne podatke iz kateregakoli dokumenta, ki je kasneje na voljo v JPEG, PDF, iskalnem PDF ali v urejevalnih formatih kot so Word, Excell, PowerPoint.

Zmanjševanje zamika: mehanizem za podajanje papirja fi-7140/fi-7240 samodejno obravnava posamično liste papirja v sklopu in preprečuje ročne popravke nadaljnih papirjev.

Zaščita dokumentacije: novi skenerji omogočajo uporabniku, da skenirajo papirje različne debeline (27-413 g/m2) v eni sami seriji, kot tudi plastične kartice. Poleg tega, funcija zaščite spremlja dokument in samodejno ustavi pretok dokumentacije, če se odkrijejo nepravilnosti. To ima za posledico dodatno zaščito skenirane dokumentacije.