Novice

Preoblikujte svojo pisarno s Kodak ScanMate i1150WN in i1190WN

Predstavljamo vam dva nova skenerja Kodak, ki ponujata novo dimenzijo mobilnosti z brezžičnostjo in omrežnimi možnostmi zajemanja.

Z uvedbo Kodak ScanMate i1150WN in Kodak i1190WN lahko uporabniki skenirajo dokumente preko brezžičnega omrežja na prenosni računalnik, namizje ali celo na pametni telefon oziroma tablični računalnik. Odkrijte vse možnosti in prednosti Kodak brezžičnih naprav.

Večina brezžičnih skenerjev je oblikovana za individualno uporabo. Brezžični skenerji ScanMate i1150WN in i1190WN ne omogočajo le osvoboditev od kablov ampak omogočajo tudi, da se podjetja odzivajo na na naraščajoče poslovne zahteve in rešujejo kompleksne procese.

Brezžični skenerji Kodak so:

  • Enostavni za uporabo in izmenjavo: Prednost brezžičnega skenerja je, da ga lahko uporablja več oseb hkrati.
  • Prijazni IT-ju: Uporaba standardnih gonilnikov omogoča enostavno integracijo z mnogimi poslovnimi aplikacijami. Če želite vključiti svojo lastno poslovno aplikacijo v skener Web API odpravlja potrebo po gonilniku.
  • Varni: Brezžična omrežja morajo biti varna, prav tako pa tudi brezžični skenerji. Zelo enostavno lahko vi določite svojo stopnjo varnosti. Poleg tega je z uporabo Web API zgrajena dodatna stopnja varnosti z HTTPS.
  • Prijatni za splet in oblak: Kodak ScanMate i1150 in Kodak i1190E sta že tako odlična skenerja. Nove brezžične različice so še toliko bolj in vam omogočajo, da skenirate v oblak z uporabe vaše mobilne naprave.
  • Brez kablov: Brezžično pomeni brez kablov. Vsaj v vaši pisarni. Udstranitev nered s kabli in izkoristite prednost, da so brezžični skenerji ugodnejši in z Kodak brezžičnimi skenerji boste iztržili še več.
  • Enostavni za premikanje: Prenosni računalnik lahko premikate in navmes še vedno skenirate, dokler imate dostop do brezžičnega omrežja. Skenerje lahko enostavno prestavljate, kajti zavzamejo zelo malo prostora, so kompaktni in prenosljivi. Idealni so za delovne skupine in odprte pisarne.
  • Primerni za skeniranje v katerokoli napravo: Zajem dokumentov lahko opravite v katerokoli napravo (pametni telefon, prenosni računalnik, namizje, tablični računalnik). Mobilna aplikacija pa še poenostavi uporabo za maobilne telefone.
  • Najvišje kakovosti za skeniranje: Oba skenerja ponujata vgrajeno obdelavo slik z odlično tehnologijo Perfect Page, ki vam ponuja vrhunsko kakovost slik.

Več lastnosti o skenerjih si preverite na naslednjih povezavah: Kodak ScanMate i1150WN in Kodak ScanMate i1190WN.